Co je jáhla, jáhly
- (gastronomie) jedná se o loupané proso (obilnina), neobsahují lepek
Slovní druh
Přídavné jméno
Překlady do jiných jazyků
Anglicky
millet
Německy
gemahlene Hirse, Hirse (die), Hirsen (die)
Francouzsky
grain de millet
Italsky
miglio
Španělsky
mijo, panizo
Rusky
крупинка пшена
Latinsky
milium
Knihy s touto tématikou
- Karel Höfler, Vaříme z netradičních surovin - jáhly, pohanka a jiné, GEN, 2003
- Mária Čermáková, Olga Černá, Kukuřice - rýže - jáhly - pohanka, Nakladatelství a vydavatelství Pavly Momčilové, 1999
Není výzam úplný? Můžete se zkusit podívat, jaký udává význam slova jáhla, jáhly wikipedie nebo abz.
Komentáře
Přidat nový komentář